Televizija Šibenik d.o.o. Redakcija: 022/ 218-081

Marketing

Budući da je televizija najmoćniji i najutjecajniji medij, svako ulaganje u marketing putem televizije se vraća višestruko. Vođeni tom tezom smo Vam pažljivo pripremili ponudu za Vaš prostor na tom mediju.

 Istraživanja su pokazala da je oglašavanje na televiziji najisplativije. Televizijska slika nosi napotpunije i najsažetije informacije koje snažnije od bilo kojeg medija djeluju na svijest gledatelja. To je jedini medij koji kombinira brzinu i emocije. Može dosegnuti svaku ciljnu skupinu, najkorišteniji je medij te može ostvariti vrlo brz kontakt sa kupcima.

Televizija je dio naše svakodnevnice, a Televizija Šibenik kao jedina lokalna televizija na našem području je prepoznata od strane građana Šibensko – kninske županije tako da će reklamne poruke koje prenosi televizijska produkcija stići do ciljanog tržišta.

Signalom pokrivamo grad Šibenik i okolicu (cca. 60 000 gledatelja), a putem MaxTV-a i cijelu Hrvatsku.

Reorganizacijom televizijskog programa smjestit ćemo vašu poruku u termin koji vam najbolje odgovara. Reklama nastala zajedničkim radom smanjiti će jaz između vašeg proizvoda/usluge i naših gledatelja. Uostalom, svrha marketinga nije prisila na kupnju, već buđenje potrebe koja je ionako prisustna.

Podsjetite svoje potrošače da ste tu! //// Osvojite tržište!

Kontakt:

Darko Dražić, voditelj marketinga 

Tel./fax 022/ 218-081

Mob: 091 110-0190

marketing@tvs.hr

tvs@tvs.hr